Super Webudvikler!

Ønsker du, at blive en del af et spændende marketingbureau i Randers? Så er her en oplagt mulighed for dig. Det kræver, at du har en professionel erfaring fra bureau eller virksomhed med etablering, drift og udvikling af websites.

Virksomheden

C10 MARKETING er et full-service marketingbureau med fokus på camping, turist- og oplevelsesindustri. Bureauet er allerede kendt i branchen og anses for eksperter indenfor sit felt. C10 fremstår i dag som en solid virksomhed med rigtig gode medarbejderforhold, et godt ry i branchen med kontor i inspiredende omgivelser i det centrale Randers. Du får din daglige gang på kontoret sammen med 9 seriøse og glade kollegaer, heraf to web- og onlineudviklere. Vi arbejder med en seriøs og professionel tilgang til opgaverne i en afslappet og uformel atmosfære. Der hersker en udpræget trivelsorienteret stemning på bureauet, hvor der er plads til alle.

Jobbet

Du arbejder som webudvikler, og du vil få en bred kontaktflade til dine kolleger hos bureauet. Vi forventer, at du er skarp på følgende områder:

  • Etablering, programmering og implementering af komplette websites, primært i Joomla!
  • Opdateringninger og vedlgeholdelse af bestående websites, primært i Joomla!
  • HTML5, CSS3, PHP og Javascript
  • Etablering og programmering af delelementer til bestående web-løsninger
  • Viden om de nyeste trends inden for webudvikling
  • Programmering af templates i CMS løsninger
  • Opsætning og håndtering af DNS
  • Kendskab til opsætning af sporingsværktøjer fx Google Analytics og META pixel

Derfor er det et ultimativt krav, at du i dag er super skarp til webudvikling og gerne udviklet i Joomla! og kan vise egne fremstillede indbydende websites frem. Du er indstillet på at arbejde med forskellige teknologier i det hele taget, afhængig af den enkelte kundes behov og ønsker. Du brænder for at blive en del af et dynamisk bureau, hvor aktivitetsniveauet er højt, og det er udviklende og sjovt at gå på arbejde. Du er flydende på dansk i skrift og tale. Du har et sikkert grafisk øje med tæft for implementering af lay-outs. Du mestrer hele den tekniske proces fra igangsætning af et websiteprojekt til endelig levering til kunden.

Interesseret?

Så ring på 87 10 67 67 eller send en ansøgning til direktør, Søren Nielsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og overbevis os om, at du er vores nye webudvikler.

Kontakt

kontaktperson soren nielsen

Søren Nielsen, Direktør

sn@c10marketing.dk

+45 87 10 67 67