Udnyt Google Analytics optimalt og få fuldt udbytte af dine markedsføringskroner!

Brug den viden dit website samler op, så du effektivt kan optimere brugervenligheden samt udnytte dine markedsføringskroner bedst muligt.

Start med en webanalyse i samarbejde med C10, så du får brugbar indsigt i hvad der foregår på dit website.

Google Analytics

Google Analytics er det mest benyttede webanalyseværktøj i verden. Det skyldes primært, at det er gratis og samtidig relativt informativt. Det giver dig detaljeret statistik om dine besøgendes adfærd til og på dit website – og ikke mindst mulighed for at måle effekten af dine online markedsføringsaktiviteter.

Få værdifuld indsigt i din trafik

Er dit website ikke allerede tilkoblet Google Analytics – eller har du ikke tid til at sætte dig ind i statistikken, så kontakt C10. Vi hjælper dig med at få indblik i, hvem dine besøgende er, hvor de kommer fra, hvilke søgeord de anvender, hvilke sider der har ledt dem til dit website - og ikke mindst om dine online kampagner virker. Det kan alt sammen måles i Google Analytics.

Definér målsætninger med besøg på dit website

Med Google Analytics kan der defineres mål på bl.a. køb, bookinger og henvendelser. Det betyder at I kan se hvor mange af de besøgende der foretager en ønsket handling – og mønstret bag den handling. Dvs. hvilke sider bevægede den besøgende sig forbi inden den ønskede handling og hvorfra kom den besøgende.

Skift område

Kontakt

kontaktperson soren nielsen

Søren Nielsen, Konsulent

sn@c10marketing.dk

+45 87 10 67 67