Sociale medier

Flere og flere af dine potentielle gæster er på de sociale medier, hvilket gør det til et vigtigt værktøj i nutidens markedsføring. Hver enkelt medie er unik, og dårligt målrettet indhold mødes med stilhed. Din kommunikation er altafgørende i jagten på taletid på sociale medier uanset om det er overfor nye potentielle gæster eller eksisterende.

De største sociale medier i Danmark er Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn og Twitter – men nye kommer til med jævne mellemrum. Der kan bl.a. nævnes Pinterest, Snapchat og Flickr.

Vælg din slagmark med omhu

Det kræver en del at opretholde et tilfredsstillende flow på størstedelen af de sociale medier, derfor anbefaler vi også, at du vælger medierne med omhu. Kast dig ikke ud i dem alle før du er helt afklaret med formålet for hver enkelt.

Vi anbefaler ligeledes, at du har en klar strategi for profilerne, kommunikationen og ikke mindst markedsføringen.

Markedsføring på de sociale medier

De sociale medier giver dig en enestående mulighed for at kommunikere og skabe personlige relationer med dine kunder og ikke mindst øge deres loyalitet overfor din virksomhed.

C10 har flere års erfaring med de sociale medier – herunder etablering af profilside, vedligeholdelse, strategiudvikling og annoncering.

Videoproduktion

C10 kan hjælpe dig med alt fra idé til produktion – om du vil skabe synlighed med en sød historie eller markere dig med produkter/tilbud, så er vi klar til at hjælpe.

nogetIGaere

Se et udpluk af videoer, som vi har udarbejdet for diverse kunder – klik her!

Skift område

Kontakt

kontaktperson soren nielsen

Søren Nielsen, Konsulent

sn@c10marketing.dk

+45 87 10 67 67